Inici Actualitat Un petit incendi en un camp agrícola a Montrodon causa l’alarma

Un petit incendi en un camp agrícola a Montrodon causa l’alarma

0
COMPARTIR
Foto penjada a twitter per @thestoreteam
Foto: Protecció Civil Taradell

Aquest divendres, al voltant de les 7 de la tarda, ha saltat l’alarma quan s’ha produït un petit incendi en un camp agrícola al barri de Montrodon de Taradell. La fumera era visible des de diversos punts de Taradell i la Plana de Vic.  Al final s’ha cremat un camp de blat del barri. El foc ha estat controlat ràpidament per dues dotacions dels Bombers de la Generalitat, que s’han desplaçat a la zona, juntament amb cinc equips dels ADF d’Osona, tres vehicles dels Mossos d’Esquadra, una ambulància i membres de Protecció Civil Taradell i de la Policia Local.

Cap a quarts de 8 de la tarda s’ha donat per extingit l’incendi. Segons diverses fonts, la causa del foc podria haver estat una guspira d’una torre elèctrica. Per això, tècnics d’Endesa s’han desplaçarat a la zona per investigar quina ha pogut ser la causa i reparar la línia. Durant una estona s’ha tallat el corrent elèctric.

Foto penjada a twitter per @thestoreteam
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments