Inici Actualitat Triomf del Mont-rodon TT en l’inici de la segona fase del comarcal...

Triomf del Mont-rodon TT en l’inici de la segona fase del comarcal de tennis taula

0
COMPARTIR

tt-mont-rodon-2015Primera victòria del TT Mont-rodon en la segona fase de la Lliga Intercomarcal al grup C per 3 a 4 a domicili contra el TT Sant Vicenç. El TT Mont-rodon es va posar per davant en el primer partit amb una victòria d’en Rafel Montenegro. El Sant Vicenç va guanyar els tres següents i el Mont-rodon va reaccionar guanyant els dos últims partits individuals per arribar al desempat del darrer partit.

El dobles va servir per desempatar i aquest cop la sort va anar per la banda dels taradellencs que es van imposar per un clar 3 a 0. Van jugar: Rafel Montenegro (1,5), Jordi Forcada (1,5) i Jaume Cunill (1).

Aquest dissabte l’equip jugarà el darrer partit com a local contra el CTT Roda de Ter a 2/4 de 5 de la tarda a Les Pinediques. L’equip intentarà aconseguir de nou la victòria per poder lluitar per el liderat del Grup C de la competició fins a la darrera jornada.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments