Inici Actualitat El barri de Mont-rodon celebra la seva festa major d’estiu aquest cap...

El barri de Mont-rodon celebra la seva festa major d’estiu aquest cap de setmana

0
COMPARTIR

cartell-festa-major-montrodon-2015Dijous comencen els actes per celebrar la Festa Major del barri de Mont-rodon de Taradell, organitzades per l’Associació de Veïns del Barri de Mont-rodon. El pregó serà aquest dijous a les 9 del vespre al local social i anirà a càrrec dels Tonis de Taradell, amb la presència de l’Hereu de Taradell, Albert Codina, veí de Mont-rodon. Tot seguit, hi haurà un concert de música a càrrec de G&J Duo (cant i guitarra).

Divendres al vespre a 2/4 de 9 es farà una màster class de zumba i, tot seguit, una botifarrada a la pista amb la 3a edició del Mont-rockdon que comptarà amb l’actuació del grup de versions de Taradell Pubers.

Dissabte serà el dia central amb activitats de matí i tarda. De 10 a 5 de la tarda a l’envelat del Gurri Xic hi haurà una trobada i exhibició de camions i màquines a escala de ràdiocontrol. Al Celler del Gurri Xic a les 12 del migdia es farà un tast de vermuts.

A la tarda a les 5 al Pla de les Albes tindrà lloc una missa i, tot seguit, xocolatada i passejades amb poni. Més tard, a 2/4 de 7 al Parc Jaume Vila hi haurà el primer campionat de petanca. Tot seguit, a la pista exhibició de BMX i skate a càrrec d’Adrià Soldado i Edgar Gómez. A partir de les 9 del vespre es farà el sopar amb bingo i ball a càrrec del grup Els Brillants.

Finalment, diumenge al matí es farà el biciaigua pels carrers del barri i una festa de l’escuma, per acabar les activitats amb un aperitiu popular.

 

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments