Inici Actualitat Ja s’han rebut més de 500 sol·licituds per cobrir els llocs de...

Ja s’han rebut més de 500 sol·licituds per cobrir els llocs de treball de la piscina coberta de Taradell

4
COMPARTIR

piscina-coberta-2013En menys d’una setmana s’han rebut més de 500 currículums de persones que volen optar a un dels llocs de treball que s’ofereixen per la posada en marxa de la piscina coberta de Taradell. Aquest dijous en el ple municipal el grup d’ERC va demanar com es faria la contractació, ja que, segons el regidor Salvador Clot, “tenim la impressió que hi ha falta d’informació i transparència”.

La pregunta de Clot venia motivada pel fet que va trucar a la Mancomunitat La Plana (on s’han d’enviar els currículums) per demanar més informació i no li van facilitar. Per això, va demanar com es farà la contractació de treballadors i perquè ja havia començat la selecció si el termini finalitza el 18 de febrer.

L’alcalde de Taradell, Lluís Verdaguer, va explicar que el Servei de Desenvolupament Local de la Mancomunitat farà la primera selecció per acabar escollint cinc candidats per cada una de les aproximadament 20 places que s’ofereixen. Llavors, l’empresa Fundació Claror, que ha assessorat l’Ajuntament en tot el procés de reformulació del projecte de la piscina i en el seu funcionament serà la que farà la selecció definitiva a partir de tests i entrevistes, i explicarà les condicions dels llocs. “Hi tenim total confiança perquè ni la Mancomunitat ni l’Ajutnament tenim experiència en gestionar aquest tipus d’equipaments”, va destacar.

Contractes provisionals

Verdaguer també va explicar que els treballadors escollits tindran un contracte provisional fins després de les eleccions municipals, quan es determinarà la fórmula de gestió de la piscina. “Crec que ho vam acordar i és la manera més justa de fer-ho. Com que és un tema complex, és lògic que ho decideixi el pròxim equip de govern”, va afirmar. Per això, ara els treballadors seran contractats a través d’una empresa de treball temporal. A més, la llei no permet als ajuntaments poder contractar més personal. Per això, la futura gestió de la piscina no podrà contemplar que els treballadors siguin municipals, sinó que seran contractats per una empresa ja sigui concessionària o de treball temporal en funció del model escollit.

En el debat també es va saber que els perfils de coordinador i cap de manteniment són els que es necessiten cobrir amb més rapidesa “perquè ja hi siguin des del primer moment que es posi en funcionament la maquinària”. I també que el primer criteri de selecció ha estat descartar la gent que no és de Taradell. Segons Verdaguer, “intentarem garantir que sigui gent de Taradell si responen al perfil idoni per al lloc de treball”.

Finalment, també va justificar que el procés s’hauria pogut fer millor si s’hagués tingut més temps, però que creia que la informació havia arribat. “Hem quedat saturats de trucades i currículums i no podíem atendre 500 persones explicant-los de bon començament cada un dels perfils”, va afirmar Verdaguer que va afegir que “tothom que enviï el currículum, tindrà una resposta”.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

4 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
ECD
ECD
24 febrer 2015 10:18

Hola!! Jo només voldria fer una pregunta a veure si algú em pot respondre. La meva consulta és si només faran contracte als que estan a l’atur o també als que estan treballant.

Gràcies per la seva atenció.

salvador clot
salvador clot
13 febrer 2015 13:02

Hola Josep, Primer de tot agrair el teu interès per la política municipal, sempre és bo que els conciutadans de Taradell s’interessin per la política municipal, i des del grup d’Esquerra aquesta actitud ens congratula i ens agradaria que tothom hi tingués l’interès que hi mostres tu. Per al·lusions et diré que sí que és cert que he trucat a la Mancomunitat, i no solament un cop sinó dos i en les dues vegades la resposta de la persona que m’ha atès, val a dir que molt ben atès, m’ha donat la mateixa resposta: no tenim cap informació, nosaltres només… Llegeix més »

Taradellenc
Taradellenc
13 febrer 2015 12:39

Josep, perquè ens hem de creure que en Clot és un mentider ……. i tu no?

Josep
Josep
13 febrer 2015 10:55

Bon dia, Ahir vaig escoltar ple per la ràdio, m’agrada molt l’activitat política municipal i la pregunta feta pel regidor d’Esquerra Clot, pel que tinc entès el proper alcaldable d’ERC, i m’ha motivat a escriure aquesta noticia perquè no m’agrada la seva actitud. Segur que va trucar a la Mancomunitat la Plana? Crec que això és una mentida per crear mal estar. La meva dona, els meus dos fills i jo hem trucat per demanar informació en el telèfon que s’ha proporcionat, hem enviat currículums i l’únic que puc dir, és que d’informació no ens n’ha faltat en cap moment,… Llegeix més »