Inici Actualitat El ple de l’Ajuntament de Taradell adjudica la caldera de biomassa i...

El ple de l’Ajuntament de Taradell adjudica la caldera de biomassa i treu a concurs la gestió del bar de can Costa

0
COMPARTIR

treballs-caldera-biomassa-piscina

En el ple municipal d’aquest dijous l’Ajuntament de Taradell va adjudicar la instal·lació de la caldera de biomassa, que servirà per a dos equipaments esportius del municipi: la piscina coberta i el pavelló d’esports. L’empresa encarregada serà Comercial Vallesana de Suministros S.A., de Caldes de Montbui.

De fet, des de fa uns dies la Brigada municipal ja ha començat els treballs per a la seva instal·lació, just a tocar del pavelló d’esports. La caldera de biomassa servirà per subministrar aigua calenta i climatitzar els dos equipaments amb un estalvi de consums i costos. En total, es van presentar cinc empreses per a instal·lar i gestionar la caldera de biomassa. El pressupost de la caldera de biomassa és de 245.000 euros, tot i que amb la licitació s’ha rebaixat el preu lleugerament.

ERC i SI van votar en contra d’aquest punt, tal i com venen fent en tot el que fa referència a la piscina coberta. En canvi, el regidor no adscrit, Josep Ricart, hi va votar a favor. El punt es va tirar endavant gràcies al vot qualificat de l’alcalde, ja que faltava un regidor de CiU al ple d’aquest dijous.

Gestió del bar de can Costa

D’altra banda, el ple també va treure a concurs la concessió per explotar el bar del Centre cultural Costa i Font i la terrassa. El fins ara responsable deixa la gestió. Per tant, ara s’obrirà un termini durant el qual es rebran propostes per acabar adjudicant la seva gestió. En l’última adjudicació s’hi havien presentant cinc ofertes.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments