Inici Actualitat Detenen un taradellenc per robar més de 16.000 euros a un empresari...

Detenen un taradellenc per robar més de 16.000 euros a un empresari de Taradell

0
COMPARTIR

mossosEls Mossos d’Esquadra van detenir el passat 12 de novembre un home de 27 anys i veí de Taradell, com a presumpte autor d’un delicte de furt. Els fets es remunten al 27 d’octubre pels volts de les 10 del matí quan la víctima es va dirigir al seu negoci per recollir la recaptació i ingressar-la al banc. Després d’estacionar el seu vehicle i mentre estava tancant el cotxe, se li va apropar una persona pel darrere i li va sostreure les bosses on hi portava prop de 16.000 euros en efectiu i 3.550 en xecs bancaris.

La investigació es va tancar el 12 de novembre amb la detenció del presumpte autor dels fets, que va quedar en llibertat després de declarar davant dels Mossos.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments