Inici Actualitat Aquests són els actes per celebrar el Sant Jordi 2024 a Taradell

Aquests són els actes per celebrar el Sant Jordi 2024 a Taradell

0
COMPARTIR

Taradell ha preparat un seguit d’activitats per celebrar la Diada de Sant Jordi 2024. A banda de les parades de llibres i roses que hi haurà durant tot el dia al centre del poble, a la tarda hi haurà alguns actes previstos.

Comencem pel dia anterior, el dilluns 22 d’abril. Un any més la Biblioteca Antoni Pladevall i Font de Taradell s’apunta a la Revetlla de Sant Jordi a les Biblioteques que enguany. Així a les 7 de la tarda Noemí Morral presentarà ‘De mar a mar Viatge geogràfic i poètic’. on explica les seves vivències a la ciutat marroquina d’Essaouira a partir de poemes, dibuixos i melodies.

El dimarts 23 d’abril a partir de les 5 de la tarda hi haurà berenar popular amb coca i xocolata i un taller de maquetes de patrimoni amb la nova maqueta de la Torre de Don Carles. En principi, si no plou, està previst de fer a la cruïlla entre el Passeig Domènec Sert i la Carretera de Montrodon. A les 6 començarà una cercavila amb el Drac de l’Escola L’Arpa, els gegants i la batucada Foc i Ganxo que portarà el públic fins al Centre cultural Costa i Font. A 2/4 de 7 començarà l’especacle infantil de pallassos ‘Taxaaan!!!!’ amb Circ Xic.

D’altra banda, de 4 a 7 de la tarda es podrà visitar a Can Granada, on hi ha el Taradell Jove, l’equipament juvenil, els seus espais i serveis i els recursos que oferirà al jovent. Durant la diada de Sant Jordi, es durà a terme un intercanvi de llibres al qual tothom està convidat a participar, hi haurà un joc per descobrir els recursos disponibles al Servei d’Informació Juvenil i es podrà explorar l’espai, un punt de trobada i de referència per a les joves del poble. Després de presentar la marca Taradell Jove, s’han realitzat diverses millores i reformes per preparar l’equipament per a les i els joves del poble.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments