Inici Actualitat Les errades defensives condemnen la UD Taradell davant del Sant Quirze del...

Les errades defensives condemnen la UD Taradell davant del Sant Quirze del Vallès

0
COMPARTIR

udtaradell-santquirze2014

Derrota de la Unió Deportiva Taradell aquest dissabte a la tarda al camp de la Roureda. Els taradellencs han perdut per 1 a 3 contra el Sant Quirze del Vallès. El partit podia haver canviat de tònica si l’àrbitre no s’hagués empassat un penal claríssim a favor del Taradell a la primera meitat.

Durant els primers 45 minuts hi ha hagut molt poques ocasions. Únicament un xut desviat de Canó amb l’esquerra als 20 minuts i una pilota que s’ha estavellat a la base del pal de la porteria de Nil en un rebuig dolent de Pujol. La jugada clau ha arribat als 36 minuts quan una centrada de Pedrón per l’esquerra l’ha rematat a gol Molist, però en última instància un defensor ha tret la mà i ha desviat la pilota. L’àrbitre ha senyalat córner quan tothom havia vist clarament que era penal i expusió. Amb empat a zero s’ha arribat al descans.

udtaradell-santquirze20142El segon temps ha començat animat. Als dos minuts una pèrdua de pilota en camp propi ha suposat el 0 a 1 pel Sant Quirze. Però dos minuts després el Taradell ha empatat. Talavera ha llançat una falta, el porter rival no l’ha blocat i Canó molt atent ha fet l’empat a 1. L’alegria local, però, ha durat poc. Abans del quart d’hora un nou error, en un llançament curt de Nil ha fet que el Sant Quirze robés la pilota i marqués de vaselina.

A partir d’aquí el Taradell ha buscat l’empat, però amb poques ocasions i poca claredat. En canvi, els visitants han tingut la sentència en una contra que no han sabut aprofitar, després d’un nou error defensiu. I a l’últim minut, finalment, el Sant Quirze ha fet l’1 a 3 aprofitant un nou contraatac. Només destacar que ha debutat el davanter taradellenc Toni Donaire, nou fitxatge.

Gol Sant Quirze V. (0-1):

Gol de Canó (1-1)

Penal no senyalat per l’àrbitre

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments