Inici Actualitat La UD Taradell tanca la lliga amb un empat contra el Roda...

La UD Taradell tanca la lliga amb un empat contra el Roda (2-2)

0
COMPARTIR

Empat a 2 de la UD Taradell contra el Roda de Ter en l’últim partit de lliga a Tercera Catalana. Els taradellencs, amb el títol a la butxaca, han jugat relaxats en un partit amb força alternatives.

El Taradell ha començat millor i arribant amb facilitat a la porteria rival. Així, al minut 8 Èrik ha fet l’1 a 0 després d’una passada d’Oriol Vila. Poc després Vila ha estat a punt de fer el segon en un xut que ha tocat a la base del pal. Però el Taradell s’ha anat relaxant i ha deixat jugar al Roda que ho ha aprofitat. A la mitja hora de joc els visitants han empatat amb un llançament de falta des de la frontal de l’àrea. I abans del descans en una bona combinació visitant ha arribat l’1 a 2.

A la segona meitat el Taradell ha sortit disposat a empatar. I als pocs minuts ha disposat d’un penal, que ha llançat Vila, però el porter ha encertat el costat i ha aturat la pena màxima. L’empat ha arribat al minut 67, quan en un atac Gabri ha rebut d’Abel Mas, i ha xutat quasi sense angle i la pilota s’ha escolat entre el pal i el porter. Fins al final, el Taradell ho ha intentat, però no ha estat capaç de desnivellar la igualada. Ja en l’últim minut el Roda també ha gaudit d’una ocasió per marcar, però la pilot ha tocat al pal.

El Taradell tanca la lliga amb 68 punts i només dues derrotes. A la segona volta els taradellencs no han perdut cap partit.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments