Inici Actualitat La UD Taradell celebra el títol de Tercera Catalana guanyant a La...

La UD Taradell celebra el títol de Tercera Catalana guanyant a La Gleva (2-0)

0
COMPARTIR

La UD Taradell ha celebrat aquest dissabte a la tarda el títol de lliga del grup 4t de Tercera Catalana. Ho ha fet amb una rua pel centre del poble, on també hi ha participat l’equip Infantil de la UD Taradell que la setmana passada es va proclamar campió de Segona Divisió.

Els jugadors dels dos equips s’han passejat pel centre del poble en un remolc tirat per un tractor i en una furgoneta, acompanyats per familiars i afició blanc-i-blava per celebrar els dos títols. La rua s’ha fet notar pels carrers taradellencs amb música a tot volum i càntics de celebració. Els dos equips han fet parada a l’Ajuntament de Taradell on ha estat rebuts per l’alcaldessa de Taradell, Mercè Cabanas, i han pogut pujar al balcó del consistori per saludar als aficionats i fer alguns parlaments.

La rua de campions ha passat per la rotonda del Monument de L’Atlàntida on els jugadors s’han pogut banyar, com ja és tradició sempre que se celebra algun títol del club taradellenc.

La tarda s’havia iniciat al camp de futbol de la Roureda on els jugadors i tècnics dels dos equips han estat presentats un per un per saludar des del centre del camp. La celebració s’ha iniciat després del partit de lliga del primer equip que l’ha enfrontat a La Gleva. Els taradellencs han guanyat amb comoditat per 2 a 0 davant d’un equip visitant que ha baixat de categoria. Al minut 14 Jon Canó ha inaugurat el marcador amb un xut creuat després d’una passada d’Abel Mas. El Taradell, sense forçar massa la màquina, ha fet el 2 a 0 passada la mitja hora quan Joan Canó ha cedit a Èrik perquè marqués davant del porter. A la segona meitat no hi ha hagut gols, tot i que el Taradell ha gaudit d’algunes ocasions per ampliar el marcador.

Els taradellencs a falta de dues jornades ja sumen 66 punts amb un total de 20 victòries en 28 partits, i només dues derrotes.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments