Inici Actualitat La UD Taradell empata amb el Moià en un partit pendent i...

La UD Taradell empata amb el Moià en un partit pendent i intrascendent (2-2)

0
COMPARTIR

La UD Taradell va trencar la ratxa de victòries aquest dimarts al vespre. Portava 12 victòries consecutives des de la jornada 14. Aquest dimarts es va disputar el partit pendent de la jornada 21 contra el Moià. Amb el títol de lliga ja a la butxaca, l’equip taradellenc va jugar relaxat i va acabar empatant a 2.

L’equip inicial de la UD Taradell va presentar molts canvis respecte a les darreres jornades amb la voluntat de donar molts més minuts a aquells jugadors que no havien jugat tant. Tot i això, el Taradell va oferir una bona cara. I al minut 8 en una jugada per l’esquerra, Oriol Vila va xutar i el porter no va poder blocar la pilota i Oriol Freixas va fer l’1 a 0 a plaer. Els taradellencs pocs minuts després van tenir una arribada molt clara on Caro no va estar encertat en el seu xut de cara a porteria. El Moià, però, també estava intens i així poc després del quart d’hora va posar l’empat a 1. Resultat amb el qual es va arribar al descans.

A la segona part, el Moià va avançar-se al quart d’hora de joc. Però el Taradell, conscient que no volia perdre la imbatibilitat que té des de la jornada 7 quan va perdre l’últim partit, va empatar sis minuts més tard per mitjà d’Oriol Vila. Al final empat a 2. Destacar que el Moià va fer el passadís d’honor a l’inici del partit als campions.

Aquest dissabte la UD Taradell rebrà la visita de la Gleva, que es juga el descens. Després del partit està previst celebrar el títol de lliga amb una rua dels campions, on també participarà l’equip infantil de la UD Taradell que la setmana passada també es va proclamar campió de la Segona Divisió.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments