Inici Actualitat La UD Taradell perd per 3 a 0 al camp del San...

La UD Taradell perd per 3 a 0 al camp del San Lorenzo

0
COMPARTIR

Derrota clara de la Unió Deportiva Taradell udtaradell2014-15aquest diumenge al migdia al camp del San Lorenzo. Un gol abans del descans i l’expulsió de Pau només començar la segona meitat, han estat les claus del matx.

Un gol al minut 41 del primer temps ha obert el camí de la victòria per al San Lorenzo. Fins llavors, el Taradell havia aguantat bé els atacs locals, tot i que el porter Sergi Solanich havia hagut d’intervenir per evitar el gol en dos u contra u amb un davanter local. Però al minut 41 ha estat desafortunat i en una pilota àrea, ha estat incapaç de blocar la bola i aquesta ha quedat als peus de Gabriel Molina que feia l’1 a 0.

A la represa, el matx ha quedat marcat per les dues targetes grogues, al primera rigorosa, que ha vist Pau Sanmartín en tan sols 6 minuts. Amb un home menys el Taradell s’ha vist superat pels locals. I a la part final amb dos gols en tres minuts el San Lorenzo ha sentenciat el partit. El Taradell ha creat poc perill durant el partit i només a partir de pilotes aturades.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments