Inici Actualitat Aquest diumenge es posa en escena “Mentides, encens i mirra”

Aquest diumenge es posa en escena “Mentides, encens i mirra”

6
COMPARTIR

teatre mentides,encens,mirra

Després d’encetar la Mostra de Teatre de Taradell fa dues setmanes, aquest diumenge arriba la segona obra. Gottic Teatre ha hagut de fer un canvi d’última hora en la programació i es podrà veure l’obra “Mentides, encens i mirra” de la Companyia de teatre Enric Borràs de Sant Feliu de Llobregat.

L’obra, escrita per Juan Luís Iborra, narra la història de sis amics que cada any celebren la Nit de Reis i reviuen anècdotes passades. En aquest sopar sortiran mentides, secrets i tensions entre ells. Un drama que esdevé una comèdia i al revés on es parlarà de temes com l’amor, la inseguretat, la soledat, el desamor…

Com és habitual la representació serà a les 6 de la tarda i el preu és de 5 euros. Aquesta obra substitueix “El metge a garrotades” que havia de posar en escena el grup de teatre Arrels de Roda de Ter i que per un problema de força major s’ha hagut de canviar.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

6 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Joan
Joan
21 octubre 2013 20:25

Bona tarda, Sempre que escric aquest bloc personalment, ho faig per felicitar a les entitats o les associacions però no aguanto més aquella gent que surten a criticar. Senyor ”Claudi” si realment vostè es diu així i és de Vilassar, ja que no sap escriure el nom del seu poble. M’agradaria corregir-li el seu missatge, hi he trobat 15 faltes o paraules escrites malament. Em sembla que a vostè potser sí que li faria falta un diccionari de Llengua Catalana! Gent de Gottic, He vist als Twierts (piulades) que heu estrenat una plana (pàgina) web, la nostra enhorabona. M’hi connecto… Llegeix més »

Cris Casas
Cris Casas
21 octubre 2013 13:33

Ai, ai, ai… que l’estil del senyor Claudi de Vilassar (no Vilassà) de Mar em resulta tan familiar, i em sona tant a persona desenfeinada i avorrida… En fi, li desitjo que tingui la mateixa feina que jo i ben segur que no tindrà temps de distreure’s criticant que sempre és el més fàcil i gratuït.
A més, tal com diuen les dites catalanes “qui fa el que pot no està obligat a més”, “qui no té feina el gat pentina” i “sempre emmascarat d’una paella bruta”.

Eva Molet
Eva Molet
21 octubre 2013 12:08

Per cert, abans no t’he comentat i crec que és important, referent al comentari que fas a través de Taradell.com, els següents conceptes: Twierts – No existeix com a paraula, en tot cas són Tweets. poca cura amb la que us expresseu – en aquest cas seria “poca cura amb la qual us expresseu” Primirat – aquesta paraula va amb dues “mm” seria primmirat es limitada – en aquest cas “es” va amb accent tancat a la “e” (és limitada) Traduiu – En aquest cas va amb dièresi a la “i”, seria Traduïu adapteu textes – Tampoc seria una expressió… Llegeix més »

Eva Molet
Eva Molet
21 octubre 2013 11:04

Apreciat Claudi, ja t’hem contestat al teu suggeriment que ens fas a través de la nostra web, i també t’hem explicat el que ens ha passat. La web estar totalment corregida, i referent a les nostres obres i al llenguatge que fem servir és fàcil opinar quan no se n’ha vist cap. En fi, suposo que a Vilassar el català que teniu és menys col·loquial i molt més acurat que el de la Plana de Vic. Per cert, t’hem agraït el comentari, ja que ens ha ajudat a esmenar els errors que hi havia. Equivocar-se és humà i rectificar és… Llegeix més »

Claudi
Claudi
20 octubre 2013 17:14

Gent de Gottic, He vist als Twierts que heu estrenat una plana web, la nostra enhorabona. M’hi connecto i he quedat estremit i garratibat de la poca cura amb la que us expresseu i tracteu la nostra estimada llengua. Em sorprèn que algú que es dediqui al teatre i la difusió de la nostra cultura no sigui més primirat amb els escrits que publica. Ja en les vostres obres la qualitat del català, a vegades, es limitada. Es veu molt que traduiu i adapteu textes tal com raja, amb expressions i paraules castellanitzades. Però, com que podríem dir que es… Llegeix més »