Inici Actualitat Diumenge comença a Taradell la 23a Mostra de Teatre que programarà quatre...

Diumenge comença a Taradell la 23a Mostra de Teatre que programarà quatre propostes

0
COMPARTIR

Aquest diumenge 3 de març comença a Taradell la 23a Mostra de teatre. En total durant quatre caps de setmana es programaran quatre propostes de teatre. El preu de l’entrada serà de 6 euros i ja inclou una consumició. Les posades en escena es faran al Centre cultural Costa i Font.

La d’aquest diumenge serà la posada en escena de l’obra ‘Animals de companyia’ a càrrec del Grup de Tetrea Atlàntida de Folgueroles. Es tracta d’una comèdia a l’entorn d’un sopar d’amics que començarà a les 6 de la tarda. El proper 10 de març a les 6 de la tarda serà el torn del Grup de Teatre de Viladrau amb ‘Quins pebrots!’, una comèdia amb uns jubilats com a protagonistes. La tercera proposta tindrà lloc el dissabte 16 de març a les 7 de la tarda. Es posarà en escena l’obra ‘Besos’ de la Companyia La Trobada, on en aquesta comèdia es parla d’amor i desamor amb molt d’humor. I el diumenge 17 de març la Cobla Lluïsos de Taradell interpretarà el concert-espectacle ‘Ànimes del Pirineu’. Es tracta d’una proposta musical i literària que vol apropar l’essència musical de la cobla a través de vuit llegendes inèdites sobre vuit personatges o éssers mitològics, fantàstics i populars.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments