Inici Actualitat Tint Taradell Teatre presenta el Poema de Nadal aquest diumenge a la...

Tint Taradell Teatre presenta el Poema de Nadal aquest diumenge a la Capella de Santa Llúcia

0
COMPARTIR

Tint Taradell Teatre presenta aquest diumenge 10 de desembre el Poema de Nadal de Josep Maria de Sagarra. L’acte es farà a les 6 de la tarda a la Capella de Santa Llúcia de Taradell i encetarà els actes al voltant de Santa Llúcia.

El recitat comptarà amb Fàtima Izquierdo, Mª Dolors Izquierdo, David Sala i Miquel Vilardell, amb música en directe d’Anna Freixas. L’acte està obert a tothom i no hi ha preu d’entrada. Es farà servir el sistema de taquilla inversa (donar el que creieu convenient a la sortida de l’espectacle).

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments