Inici Cartes dels lectors Nota pública d’agraïment

Nota pública d’agraïment

0
COMPARTIR

La secció taradellenca de l’ANC agraeix públicament i sincera la presència entusiasta i la demostració de civisme que van demostrar diumenge passat tots els participants a la Cadena dels Gitanos que vam organitzar com un assaig de la Via Catalana del proper 11 de setembre i, d’una manera especial, la col·laboració de la Colla Jove de Geganters i Grallers i els volluntaris de Protecció Civil del nostre poble, així com la cobertura informativa tan completa dels mitjans locals Ràdio Taradell i Taradell.com.

No hi ha cap mena de dubte que l’èxit innegable que va assolir la Cadena dels Gitanos es va basar en la suma de tantes i tantes voluntats a favor de la llibertat del nostre país.

ANC Taradell

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments