Inici Opinió L’España enderrocada

L’España enderrocada

0
COMPARTIR

Amb les darreres onades antinacionalistes, sempre i quan no sigui l’espanyol, por supuesto, s’estan fent des de tots els àmbits possibles, gran multitud de declaracions i cada vegada sembla més un concurs de veure qui diu la bestiesa més grossa, a veure qui enganya més i veure qui té la llengua més enverinada.

Una de les acusacions és que, els catalans,amb tot l’enrenou del dret a decidir, volem la independència, que volem marxar d’España i aterrar-la quan marxem i tanquem la porta, que som uns insolidaris….. Tenen por.

Tota aquesta legió de tertulians i catedràtics, doctors en el gai saber de la mentida, de la ignomínia i de la falsificació de la història, ja sigui dels pobles, de les llengües o dels territoris, no sap i quan ho sàpiguen preparem-nos a rebre fort!, que aquí a Taradell, per allà als anys 80, es va aterrar l’Espanya.

D’aleshores ençà, ha plogut deu n’hi do, i no sabria quantificar els governadors civils, ni delegats o delegades del govern central que han estat incrustats entre nosaltres, per anar ratant dia a dia tot allò que els hi semblava, i sembla, massa agosarat i fora dels seus Principios Fundamentales de la Constitución Española.

Aleshores hom veié que amb aquells fonaments i amb aquells murs centenaris, i aquella història, amb l’Espanya Taradell no anava enlloc, ni l’Espanya ni nosaltres i decidiren enderrocar-la, aniquilar-la i aplanar-la. Amb aquest gest obriren un nou espai  de verdor  abundant i aire net i lliure.

Quan la Sra. Llanos de Luna llegeixi aquest escrit (segur que ho farà, doncs no té gaire feina) es posarà vermella de ràbia i esbroncarà als seus subordinats per veure com és possible que ningú s’hagués adonat d’aquest agosarat fet.

Com s’atreveixen aquests maleïts taradellencs trabucaires i gitanos del dimoni gosar desafiar-nos i enderrocar Espanya pel seu compte…..! On era la Guardia Civil? i l’Ejército? I els nostres informadors com es que no van dir res de tal ultratge….? Rodaran caps…..! ( Ho dirà en castellà, evidentment)

Acte seguit el seu equip d’advocats de l’estat començarà a redactar els càrrecs per presentar davant d’algun d’aquests múltiples tribunals que tenen, però que els hi tomben les denúncies….. Però ells continuen presentant-ne sobre els veritables problemes de la gent.

A part de denunciar que als balcons de les cases, a Taradell hi ha penjades gran quantitat d’estelades, i que pel darrer onze  de setembre es varen omplir qui sap quants autocars, i que per anar al concert de la Llibertat, encara més, que l’equip d’hoquei es passeja per tot arreu impunement amb aquesta simbologia, i que fins i tot l’ajuntament també ha penjat una enorme estelada a un dels pals!  I que es va adherir a l’AMI! I que varen aprovar per unanimitat una moció reivindicant el model català d’ensenyament! I també una altra per exercir la sobirania fiscal ! (Ja estem denunciats!!! I també per declarar persona non grata al ministre Wert!, a més, això si que és gravíssim, hi viu un dels consellers del govern separatista de la Generalitat!

També esmentaran les connexions amb el separatisme basc, doncs el nostre alcalde i algun altre regidor varen viatjar a Euskadi per alliçonar-los de com fer la recollida selectiva. Habrase visto!

I ho remataran amb un informe sobre l’enderrocament d’Espanya. Com que ho consideraran un fet fora mida, ho escriuran amb lletra del 20 i en negreta, que així impacta més……Podran omplir dotzenes de fulls amb els nostres actes i actituds. Demanaran presó perpètua per tots els que hi participaren i la inhabilitació eterna per tots els regidors, tècnics, delegats d’urbanisme….. que signaren aquells permisos per enderrocar l’Espanya.

Això sí. M’agradaria veure per un forat la cara de la Sra. Llanos de Luna, quan el Sr. Jutge li digui que deixi de veure fantasmes. Que no caldrà que tots els taradellencs ens passem vint anys picant pedra amb una bola de ferro al peu, doncs l’Espanya que es va enderrocar, no era la seva España unagrandeylibre, ni la de la imposició linguística ni la de la supremacia de normes i costums, ni la del continu espoli fiscal, ni la d’anar sempre a la contra, ni…  sinó que l’Espanya aterrada era una antiga masia centenària situada per allà on ara hi ha el camp de golf, i que els seus fonaments ja no serven cap mur, ni els seus murs cap sostre que aixoplugui  collites, bestiar o masovers.

Es prendrà un anís de Chinchon i es posarà  a empaitar als separatistas que portin l’estelada al cotxe, a la samarreta o al cor, i a acusar de vés a saber què, a tots aquells que aquest estiu gosin llogar al cantant Dyango per a la seva Festa Major.

-Ay, catalanes, suspirais de España……

Aixó mateix.Marxem.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments