Inici Actualitat L’Escola Sant Genís i Santa Agnès estrena gegantons

L’Escola Sant Genís i Santa Agnès estrena gegantons

0
COMPARTIR

Divendres passat, 16 de febrer, l’Escola Sant Genís i Santa Agnès va fer la presentació dels seus nous gegantons que donen nom i representen a l’escola. Es tracta d’en Genís i l’Agnès, la Vella Quaresma i el Rei Carnestoltes, personatges protagonistes d’aquestes dates.

Els nous gegantons han estat creats pels alumnes de Cicle Inicial, en el marc del Projecte del Poble amb l’objectiu de promoure la cultura tradicional i catalana de Taradell i així apropar els nostres infants als elements festius i propers del seu poble.

La iniciativa ha comptat amb la implicació dels Geganters de Taradell, que van ajudar a construir les estructures dels gegantons, de l’Escola d’arts l’ARPA, que va donar un cop de mà en la part artística i disseny dels caps, i de Labors Irene que va dissenyar els vestits de cada gegantó.

A partir d’ara, els més petits de l’escola podran participar activament en les festes del poble, ja que podran fer ballar els gegantons que ells mateixos han creat.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments