Inici Actualitat Exitàs del Toca-Xou proposat pels comerciants de Taradell

Exitàs del Toca-Xou proposat pels comerciants de Taradell

0
COMPARTIR

Els carrers del centre de Taradell es van omplir d’un nombrós públic aquest dissabte a la nit en la primera edició del Toca-Xou, organitzat per l’Agrupació de Botiguers de Taradell (ABT). Les propostes comercials del municipi es van convertir en un èxit, que va animar el poble amb multitud d’activitats. I això que durant tot el dia la incertesa meteorològica podria haver espantat la gent.

Però, a partir de les 9 del vespre, els carrers de la Vila, Passeig Domènec Sert i part de la carretera de Balenyà, carretera de Montrodon i carrer de l’Església van canviar la seva fesomia. El públic tenia una àmplia oferta gastronòmica al llarg del recorregut que comptava amb locals buits que van ser ocupats per establiments que no estan ubicats al centre.

També hi havia propostes musicals amb grups de rock o la coral L’Arpa. En altres punts hi havia desfilades de moda, monòlegs, karaokes, projeccions de pel·lícules, exhibicions d’aeròbic… Un llarg etcètera que es completava amb descomptes comercials o directament regals en forma de copes de cava, xocolata, maquillatge gratuït o talls de cabells. Entre les propostes també destacava algun aparador amb taradellencs ballant o fent de maniquís de roba, i una serp de grans dimensions amb la qual t’hi podies fotografiar. Sens dubte, va ser una nit lúdica i animada.

Us deixem amb una àmplia galeria de fotografies que esperem que gaudiu, tot i que les condicions de llum no eren les més òptimes (si voleu alguna foto ens ho feu saber via mail):

[shashin type=”albumphotos” id=”1″ size=”small” crop=”n” columns=”max” caption=”y” order=”date” position=”center”]
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments