Inici Actualitat La UD Taradell es proclama campió de Tercera Catalana guanyant a Folgueroles...

La UD Taradell es proclama campió de Tercera Catalana guanyant a Folgueroles (1-3)

0
COMPARTIR

Títol i campionat per la UD Taradell. Els taradellencs s’han proclamat aquesta tarda campions del grup 4t de Tercera Catalana després de guanyar al camp del Folgueroles per 1 a 3.

Amb aquest triomf matemàticament son campions a falta de tres jornades pel final de lliga i tenint un quart partit pendent. Els taradellencs havien de guanyar a Folgueroles i no han fallat. Completen una lliga quasi perfecta, amb una segona volta on han guanyat tots els partits disputats.

El partit a Folgueroles ha començat de la millor manera. Al primer minut Abel Mas ha avançat als taradellencs. Però el Folgueroles ha empatat molt ràpid, al minut 5. A partir d’aquí el partit s’ha igualat en un terreny de joc de petites dimensions on no es podia combinar massa. Tot i això, el Taradell ha tingut una clara ocasió de Canó poc abans del descans que ha volgut fer una vaselina al porter, però la pilota li ha sortit massa elevada.

Al segon temps, el Taradell ha portat el pes del partit. Només començar Abel Mas ha pogut fer el segon, en un fora de banda penjat a l’àrea on la pilota ha sortit rebutjada a la frontal i Abel ha engaltat perquè el porter amb un peu salvés el gol. Abans del quart d’hora, Canó ha pogut marcar. Una nova pilota penjada, ha acabat amb una rematada de cap de Canó que s’ha estavellat al travesser. El Taradell perdonava i ha vist com se li complicava el partit al minut 68 quan Raul ha estat expulsat amb vermella directa. Durant uns minuts el Taradell s’ha hagut d’adaptar i no ha tingut massa arribades. Però en els últims minuts ha rondat el gol. Al minut 80 una centrada per l’esquerra l’ha rematat de cap Canó, però la pilota s’ha estavellat al pal. I al minut 85 ha arribat finalment l’1 a 2. Una fora de banda per la dreta ha estat pentinat per la defensa local, i Canó entrant pel mig ha rematat amb el cap la pilota solta enviant-la al fons de la xarxa. L’eufòria ha esclatat entre la moltíssima afició taradellenca que ha acompanyat l’equip. A més, el Pradenc, segon classificat havia guanyat, i al Taradell només li valia la victòria per ser campió.

Ja en l’últim minut una pilota centrada per Èrik des de l’esquerra al segon pal, l’ha desviat un defensa introduint la pilota a la seva pròpia porteria. L’1 a 3 ha confirmat el triomf del Taradell, que en temps de descompte ha pogut fer el quart, mentre el Folgueroles també hauria pogut fer el segon.

Amb el xiulet final, els jugadors i molta afició han celebrat el títol al centre del camp.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments