Inici Actualitat Ràdio Taradell fa una crida a tots els excol·laboradors per celebrar el...

Ràdio Taradell fa una crida a tots els excol·laboradors per celebrar el 30è aniversari

0
COMPARTIR

Ràdio Taradell celebra el pròxim 23 d’abril el 30è aniversari. Per aquest motiu, durant aquest mes d’abril organitzarà diferents activitats commemoratives. Una d’elles és un sopar que vol reunir tots els col·laboradors actuals i els excol·laboradors de l’emissora municipal.

El sopar serà el pròxim dissabte 20 d’abril al Centre Cultural Costa i Font i és totalment gratuït. Únicament cal posar-se en contacte amb Ràdio Taradell per confirmar l’assistència. Hi ha prevista alguna sorpresa i es presentaran algunes novetats relacionades amb Ràdio Taradell.

Per confirmar assistència es pot enviar un correu a: info@radiotaradell.net o trucant al 644 69 99 11 (David), 679 90 56 49 (Laia) o 699 39 69 90 (Marc).

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments