Inici Actualitat Mel Martí puja al podi en la Final Territorial Benjamina de natació

Mel Martí puja al podi en la Final Territorial Benjamina de natació

0
COMPARTIR

La jove taradellenca Mel Martí Verdaguer va pujar al podi aquest cap de setmana en la Final Territorial Benjamina de natació 2024, que es va disputar aquest diumenge a les piscines Bernat Picornell de Barcelona. Martí va aconseguir la medalla de bronze en la prova de 200 metres lliures.

També cal destacar que va ser dotzena en la prova de nedador complert Q64. Com a integrant del CN Vic ETB, fa un any la taradellenca ja va pujar al podi i va ser segona a la prova de 200 metres lliures. És el tercer any consecutiu que la Mel aconsegueix pujar al podi.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments