Inici Actualitat Dissabte l’ANC es reuneix a Taradell per decidir si va a les...

Dissabte l’ANC es reuneix a Taradell per decidir si va a les eleccions catalanes amb una llista cívica

0
COMPARTIR

Des de l’1 de març fins avui 14 de març l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) està fent una consulta entre els seus socis per decidir si es crea una Llista Cívica per la Independència que es presenti a la properes eleccions catalanes (que, per cert, seran el proper 12 de maig de 2024).

En concret la pregunta és:

Estàs d’acord que l’Assemblea impulsi la Llista Cívica per la Independència a les pròximes eleccions al Parlament de Catalunya, per tal de fer efectiva la independència?

La votació s’ha pogut fer telemàticament o a través de més d’una vuitantena de punts presencials arreu del país. Aquest dissabte a Taradell s’hi celebrarà l’Assemblea General Ordinària de l’ANC i es donaran a conèixer els resultats de la consulta, en un acte a Can Costa Centre Cultural a partir de les 10 del matí.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments