Inici Actualitat La biblioteca Antoni Pladevall i Font col·labora en el 4art concurs de...

La biblioteca Antoni Pladevall i Font col·labora en el 4art concurs de fotos de viatge

0
COMPARTIR

La biblioteca Antoni Pladevall i Font col·labora, enguany, en la quarta edició del Concurs de fotos de viatge, que organitza la Llibreria La Tralla de Vic. El certamen consisteix en què la gent enviï una foto del viatge que hagi realitzat. Es premiaran sis participants amb un pack de 8 guies turístiques de Cossetània Edicions.

Per concursar-hi s’ha d’enviar la foto per e-mail a l’adreça concurs@latralla.cat indicant el lloc de la fotografia, un títol, el nom i cognoms i un telèfon de contacte. Les fotografies es poden enviar fins el 30 de setembre. Els guanyadors s’anunciaran el 15 d’octubre.

Cal destacar que les fotografies rebudes seran exposades a la llibreria i que també s’exposaran a la biblioteca Antoni Pladevall i Font de Taradell a principis de 2013.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments