Inici Actualitat Novetats literàries del mes de juny de 2024 a la Biblioteca de...

Novetats literàries del mes de juny de 2024 a la Biblioteca de Taradell

0
COMPARTIR

Avui us presentem novetats literàries que han arribat a la Biblioteca Antoni Pladevall i Font durant aquest mes de maig de 2024. Recordem que a la web, a l’apartat on posa Biblioteca trobeu la pàgina dedicada a les novetats bibliogràfiques de cada mes. Esperem que sigui del vostre interès.

Novel·la

La meva història és la història d’un amor | Alba Sabaté

Barcelona: Columna, 2023

Sinopsi: Una professora que està a punt de retirar-se acaba d’ajudar a morir la persona que més s’ha estimat i amb qui ha conegut el desig, la passió, la tendresa, l’abandó, la culpa i també el perdó. El va conèixer l’últim any que estudiava a l’institut, a finals dels setanta. Era el seu professor de literatura i li deia Françoise, com la de Proust, en la intimitat. Ara, molts anys després, sent la necessitat de sincerar-se amb el fill que van tenir. Fent-ho, descabdellarà la complexitat de les relacions humanes i la necessitat que sentim de ser estimats i d’estimar.

La llamada: un retrato | Leila Guerreiro

Barcelona: Editorial Anagrama, 2024

SinopsiÉs el retrat d’una dona amb una història complexa en què s’amalgamen l’amor, el sexe, la violència, l’humor, els fills, els pares, la infidelitat, la política, els amics, les mudances i sobrevola una trucada telefònica que, feta des de l’ESMA el 14 de març de 1977, li va salvar la vida.

 

Los Radley | Matt Haig

Madrid: Alianza de Novelas, 2023

SinopsiRowan mai dorm. Usa protector solar de factor 60. És un freak. Clara vol ser vegetariana, però la manca de carn la posa malalta. El pare mèdic de família amb permanent mal de cap. Està assedegat, molt assedegat. La mare vol evitar tant sí com no un desastre familiar i no mentiria mai els seus fills… o sí? Oncle Will Cool. Perillós. L’oncle pròdig torna per desenterrar els secrets més foscos. I molta, molta sang fresca.

La hija del Khan | Marga Bas

Barcelona: Roca Editorial, 2024

Sinopsi: Myrah és una nena molt especial que lluita per estudiar i assolir els coneixements del seu pare, Ulugh Beg, khan de Samarcanda, un reconegut astrònom i matemàtic nét de Tamerlan el Gran. La primera dona del khan, Rukaiya, i el seu primogenit, Abdal, s’oposaran feroçment i assassinaran Ulugh Beg. A més, Myrah és segrestada i lliurada com a esclava per ordre d’Abdal, que, influenciat per la seva mare, tem perdre el tron.

 

Una bañera de hojas secas | Marta González Novo

Barcelona: Plaza y Janés, 2023

SinopsiRebeca és una dona soltera amb una feina d’èxit i una situació econòmica esplaiada. En un recital de dansa coneix un home amb qui inicia una relació amorosa ràpida i intensa. Un temps després, es casa amb ell, es queda embarassada i comença un calvari en què el marit es transforma en un abusador. Rebeca s’haurà d’enfrontar no només al seu marit, sinó també a un sistema institucional imperfecte ia la seva autoestima destrossada.

La mujer fugitiva | Alicia Giménez Bartlett

Barcelona: Ediciones Destino, 2024

SinopsiUn matí, el propietari d?una furgoneta gastronòmica ambulant apareix apunyalat al seu interior. El vehicle està aparcat a una cèntrica plaça, al costat d’altres de les mateixes característiques. Tots participen a unes jornades festives que organitza l’Ajuntament de Barcelona. Cap testimoni no ha sentit o vist res durant la nit. la tarda anterior, una dona va fer una gran compra al negoci de la víctima.

 

El juego de la reina | Elizabeth Fremantle

Barcelona: Suma de Letras, 2024

SinopsiLa història de Catalina Parr, la sisena i última esposa d’Enric VIII. Londres, 1543. Quan Catalina Parr es queda vídua per segona vegada a l’edat de 31 anys no pot eludir la invitació per instal·lar-se a la cort d’Enric VIII. L’acompanyen la seva fidel criada Dot i Meg, la filla del seu difunt marit que vol com si fos pròpia. Poc després d’arribar se sent irremeiablement atreta pel fascinant Thomas Seymour, un conseller real amb qui inicia una apassionada relació clandestina.

La piel infiel | Lara A. Serodio

Barcelona: NdeNovela, 2024

Sinopsi: Emma arrossega una vida poc apassionant. A la seva feina l’espremen i ella sembla conformar-se amb les rutines amb la seva parella. Avorrida i estancada, prefereix ignorar que els primers símptomes d’una crisi han començat a treure el cap. Atractiu, sensual, prohibit: compte amb el que desitges.

 

Podeu trobar més llibres al catàleg següent:

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments