Inici Actualitat Un ferit greu per un accident aquesta matinada a Taradell

Un ferit greu per un accident aquesta matinada a Taradell

0
COMPARTIR

El conductor d’un turisme ha resultat ferit de gravetat aquest divendres de matinada, després que el cotxe que conduïa hagi sortit de la via i hagi xocat després amb un arbre, segons l’Agència Catalana de Notícies. Els fets han tingut lloc poc després d’un quart de sis al quilòmetre 1,5 de la carretera BV-5305, a Taradell. De moment es desconeix la causa de la sortida de via, tot i que no es descarta que hi hagi hagut un excés de velocitat. A conseqüència del xoc el conductor ha quedat atrapat dins del vehicle, i ha hagut de ser rescatat pels Bombers. Tot seguit, ha estat traslladat urgentment a l’Hospital General de Vic, on se l’ha atès de les ferides greus que ha patit en l’accident.

Segons elter.net, es tracta d’un veí de Seva de 18 anys. Tres dotacions dels Mossos d’Esquadra, dues dels Bombers de la Generalitat i efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) han treballat en el sinistre.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments