Inici Actualitat La UD Taradell debuta a la lliga 2023-2024 amb una derrota a...

La UD Taradell debuta a la lliga 2023-2024 amb una derrota a casa contra el Sant Hilari (1-2)

0
COMPARTIR

Mal debut i mal partit del primer equip de la UD Taradell aquest dissabte a la tarda a la Tercera Catalana 2023-2024. Els taradellencs van perdre per 1 a 2 contra el Sant Hilari, en un partit on en cap moment van saber imposar-se.

El partit va començar ja amb un contratemps inicial. Al minut 7 els visitants s’avançaven en el marcador rematant una falta. Tot i això quedava molt temps i semblava que es podia capgirar el marcador. Però el Taradell va fallar ocasions molt clares. Al minut 17 Vila no va saber superar el porter en una oportunitat claríssima on havia rebut la pilota en profunditat per quedar davant del porter. Al minut 27 en una triple ocasió, primer Raul, després Erik no van saber engaltar bé i en la tercera ocasió Vila va enviar la pilota al travesser. Els taradellencs van generar més accions properes a l’àrea i al gol, però no van saber estar fins. Amb 1 a 2 es va arribar al descans.

A la segona part, el Taradell va tenir menys profunditat. Alguns accions poc clares on van estar a punt de superar el porter o trobar porteria, però amb menys claredat. Anaven passant els minuts i els visitants es van animar. Al minut 69 aprofitant una pilota que havia quedat solta a la frontal de l’àrea, van fer el 0 a 2 amb un xut fort i ras llunyà. Fins i tot, pocs minuts més tard, van tenir ocasió d’ampliar el marcador en una oportunitat dins l’àrea que Genís va poder aturar. A cinc minuts pel final Canó va fer de cap l’1 a 2. Però el Taradell no va ser capaç de tornar a marcar per puntuar i inicia la lliga amb una derrota depecionant.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments