Inici Actualitat L’entrenador del CP Taradell, Jefa Rovira, tanca l’etapa al club per fitxar...

L’entrenador del CP Taradell, Jefa Rovira, tanca l’etapa al club per fitxar pel CP Voltregà

0
COMPARTIR

Aquest dimarts es va fer oficial el fitxatge de Jefa Rovira com a nou tècnic del Club Patí Voltregà, per afrontar les tres darreres jornades de lliga. Això va voler dir que deixava de ser l’entrenador del CP Taradell.

De fet, el club va anunciar que la relació amb el primer equip taradellenc arribava a la seva fi “de mutu acord”. De fet, Rovira ja no hagués continuat la temporada vinent a Taradell. Deixa l’equip en la zona mitja alta de la classificació, però des de fa jornades sense cap opció de lluitar per l’ascens a l’Ok Lliga.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments