Inici Actualitat En Toca Sons canalla escapa de la forca a l’estil ET l’extraterrestre

En Toca Sons canalla escapa de la forca a l’estil ET l’extraterrestre

4
COMPARTIR

La primera edició del Toca Sons canalla ha estat un èxit, no només de participació sinó també de públic assistent. Semblava una edició dels adults, però en aquest cas amb els protagonistes, organitzadors i animadors més petits. Damià Álvarez ha estat el nen encarregat de protagonitzar la figura del bandoler que ha entrat al poble amb aires de fer-se l’amo.

Durant les més de dues hores d’espectacle s’han succeït diferents enfrontaments entre els bandolers i els sometents, encarregats de defensar el poble. En Toca Sons i la seva quadrilla també han saquejat diversos comerços del poble i han intentat fer sonar la seva cançó a la plaça de les Eres. És llavors, quan el bandoler ha estat pres pel poble i portat a judici als jardins del centre cultural Costa i Font.

El judici ha estat la part més divertida de la festa, amb constants notes d’humor i referències al món infantil i dels dibuixos animats. Finalment, després del judici i les votacions del jurat popular, en Toca Sons ha estat declarat culpable (cosa que demanava durant tot el judici). Però ha escapat de la forca i ho ha fet d’una manera ben original. Ha pujat a una bicicleta i ha volat pel cel a l’estil ET l’extraterrestre, sorprenent al nombrós públic que no s’ha volgut perdre la festa.

Cal destacar que hi han participat més de 140 nens i nenes.

Galeria de fotografies

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

4 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Anònim
Anònim
27 agost 2011 20:15

ens ho vàrem passar molt bé.

espero que l'any que vé es torni a fer i encara sigui millor.

Bernat i Marçal
Bernat i Marçal
26 agost 2011 19:51

ens ho hem passat molt bé!!!
l'enhoorabona a tots els organitzadors, en especial en Charly, la Sílvia i la seva mare, en Santi i la Anna.

elisa
25 agost 2011 18:15

La festa infantil un gran éxit felicitats als organitzadors i a tota la quitxalla ,molt guapo tot i un original final….

Anònim
Anònim
25 agost 2011 2:16

Un dels millors Toca-Sons de l'història, un judici i un final molt maco, preciós! Costarà superar-ho.