Inici Actualitat La nova junta d’en Toca-Sons convoca una trobada aquest divendres 26 de...

La nova junta d’en Toca-Sons convoca una trobada aquest divendres 26 de gener per buscar participants a la festa

2
COMPARTIR

La nova junta de la Festa d’en Toca-sons ha convocat per a aquest divendres 26 de gener a les 8 del vespre una reunió oberta i participativa. L’objectiu de la trobada és que tothom participi i aporti idees per a la planificació i el desenvolupament de la Festa d’enguany.

La trobada tindrà lloc a les 8 del vespre i està oberta a tothom qui vulgui. S’oferirà als assistents un pica-pica distès per parlar sobre la festa i altres temes d’interès. També es presentarà l’actual forma d’organització i diverses formes de participació, perquè tothom pugui aportar en el que se senti més còmode.

Si algú vol assistir a la trobada de participants de la Festa d’en Toca-Sons, poden escriure’s a: festatocasons@gmail.com o per instagram.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

2 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Pep
Pep
5 febrer 2024 19:17

Ostres. La veritat discrepo. Vaig anar a la reunió, sempre he vist la festa. Em van oferir apuntar-me, com treure’m el permís (lògic ja que és una arma) i poder trabucar ja el primer any. Es veu que fan un sorteig ja fa anys i es tria amb ell qui fa de bandoler i de sometent, sense preferències… van explicar les normatives que fa anys han de seguir, per cert vaig flipar amb totes elles, normal que hagi canviat la festa… Noia, la festa serà de qui vol participar, i si és del poble o no, ho decidirà cadascú dic… Llegeix més »

Taradellenca
Taradellenca
24 gener 2024 17:58

Per molta junta nova que hi hagi i il·lusió que hi posin, a davant hi ha la mateixa persona que aquests últims anys. Hauria de fer un pas al costat i deixar treballar a un nou president per crear aires nous i noves sinèrgies! Que no siguin els de sempre, sinó que sigui gent nova que treballi per una festa de tothom i no només d’uns quants.