Inici Cartes dels lectors Carta oberta

Carta oberta

0
COMPARTIR

Donats els punts 6 i 7 dels dictàmens del Ple del 28 de juliol de l’Ajuntament de Taradell, que passo a transcriure:

6.- Aprovar, si s’escau, inicialment el projecte tècnic executiu i l’estudi de seguretat i salut de l’obra local ordinària “Espai d’aigua a Taradell, fase 1.2”.

7.- Aprovar, si s’escau, el plec de clàusules jurídiques i econòmicoadministratives particulars de la licitació pública, de tramitació ordinària, procediment de selecció de contractista obert i forma d’adjudicació a l’oferta econòmicament més avantatjosa amb més d’un criteri de valoració, per a l’adjudicació del contracte d’obres per a l’execució del projecte tècnic executiu de l’obra local ordinària “Espai d’aigua a Taradell, fase 1.2”, i la convocatòria de la licitació.

Voldria comentar primer unes coses generals sobre els Plens:

1.- no s’entén un borrall. La informació sobre el què es votarà en els Plens s’hauria de passar per “la traductora” perquè els interessats (taradellencs en general) no haguem de cursar dret.

2.- també crec que aquesta informació hauria d’estar a l’abast de tothom com a mínim una setmana abans de la celebració del Ple, per saber si ens interessa especialment assistir al Ple, poder aportar el nostre parer o enfoc a l’alcalde o al grup de regidors que ens és més afí sobre un punt o una altre, preparar-nos algun “prec i/o pregunta”, …

És decisió de l’alcalde tenir la bona voluntat de provar aquestes suggerències, però crec que així podríem participar més de les preses de decisions que afecten al poble i d’una forma democràticament més activa que no només el fet de votar cada 4 anys.

En quant als punts concrets 6 i 7:

1.- canviar el nom del projecte de “piscina municipal de Taradell” a “Espai d’aigua a Taradell” és com a mínim estrany. Hi trobo a faltar la paraula “municipal”; si es pogués dir, ni que fos, “Espai d’aigua municipal de Taradell” ja ho veuria amb més bons ulls.

2.- jo sóc de l’opinió de que ja s’hi ha llençat prou diners amb la famosa piscina “coberta”. Preferiria gastar els diners de la MAT amb alguna altra infraestructura més necessària pel poble i que puguem veure finalitzada abans que la Sagrada Família (i no crec que per això sigui un mal taradellenc). Però, donat que aquest equipament segueix portant tanta controvèrsia, crec que ha arribat el moment de preguntar al poble, fer una consulta, i deixar que la gent decideixi. S’exposen clarament els pros i contres, el full de ruta que es seguiria per finalitzar-la, quant ens costaria en temps i diners, possibles alternatives, opinió d’experts, … i llavors que el poble es pronunciï.

Sé que és més fàcil agrair el vot favorable de PxC, però crec que és més valent preguntar als taradellencs.

Alfons Jiménez

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments