Inici Actualitat Sopar-col·loqui sobre bolets a la Biblioteca

Sopar-col·loqui sobre bolets a la Biblioteca

0
COMPARTIR

Demà a 2/4 de 9 del vespre es fa a la Biblioteca de Taradell una interessant activitat culinaria. Es tracta d’un sopar a base de bolets i una posterior xerrada sobre les propietats dels bolets a càrrec de la diplomada en nutrició i dietètica Berta de Buen.

El menù està elaborat per en Marc, el cuiner d’El Nou Montseny, i està composat d’amanida de rossinyols amb vinagreta de ceba tendra, crep farcida de bolets i llagostins amb la seva crema, filet de porc amb salsa de llanegues, matò amb mel de camagrocs del Montseny i pa de trompetes de la mort.

El preu de l’activitat és de 15 euros i cal una inscripció prèvia.

Cartell de la xerrada-sopar
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments