Inici Cartes dels lectors Carta de Alberto Meseguer Donlo

Carta de Alberto Meseguer Donlo

0
COMPARTIR

Fa uns dies es van enviar un comentari a aquesta web en el que es deixava el camp de treball de Mas Can Pic a l’alçada del betum.

En el comentari deia que aquest estava escrit en el nom de tots els integrants del camp de treball. Doncs be, jo soc un dels integrants del camp de treball i estic aquí per dir: primer que el que s’explica del camp de treball es totalment fals, tant els monitors com les instal•lacions han estat a un nivell molt alt; les habitacions, el menjar, les condicions higièniques i els voltants estaven en perfecte estat de revista.

En segon lloc, comentar que el que ha escrit aquest comentari ha violat el dret de llibertat d’expressió meu i dels meus companys ja que cap de nosaltres vam escriure aquest comentari.

Per acabar, comentar que la persona que va escriure això va utilitzar un nom fals per mantenir-se a l’anonimat. Jo no faré el mateix, sigui qui sigui el que ha escrit aquest missatge, la seva intensió no ha estat transmetre’ns una realitat, sinó fer mal a tot l’equip que va organitzar el camp de treball.

Una salutació.

Alberto Meseguer Donlo
Participant del camp de treball de Can Pic

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments