Inici Actualitat En Toca-sons és penjat, però es salva in extremis gràcies a la...

En Toca-sons és penjat, però es salva in extremis gràcies a la intervenció del poble

1
COMPARTIR

En Toca-sons, finalment, s’ha salvat de la mort i de la forca gràcies a la intervenció en l’últim instant d’alguns veïns del poble. Tot i que en el judici ha estat declarat culpable per un jurat manipulat i un jutge amb molts ganes de penjar-lo, la intervenció del poble ha evitat la seva mort. I és que en Toca-sons 2010 ha vist com li posaven la soga al cap i el penjaven, malgrat que el poble demanava la seva absolució. Alguns veïns han evitat la seva mort, alliberant-lo de la corda que li estrenyia el coll.

La Festa ha transcorregut sense contratemps i amb total normalitat. Cap a les 7 de la tarda els bandolers, liderats per un jove Toca-sons han envaït el poble. I és que enguany un dels misteris de la festa, saber la identitat del bandoler, ha estat una de les majors sorpreses. En Toca-sons ha estat recreat per un jove del poble, Nil Murfulleda, que precisament aquest any compleix la majoria d’edat, exactament igual que la festa de bandolers de Taradell que enguany arribava a la divuitena edició.

El jove taradellenc ha interpretat el paper sense problemes i sempre resguardat en la seva banda de bandolers.

Després de l’entrada al poble, els bandolers han començat a generar caos i maldecaps entre els veïns que estaven a les mans de la banda, ja que el grup de sometents es veien incapaços de frenar-los. Han entrat en diferents establiments del municipi, com la pastisseria Sant Sebastià, on s’han endut un pastís per saciar la seva gana.

Malgrat tot i després d’alguna esbatussada, el cap dels bandolers ha estat capturat pel poble i lliurat als sometents que l’han portat a judici, als jardins del centre cultural Costa i Font.

Allà ha tingut lloc el judici, amb la presència de diferents testimonis del poble. Les proves no han provat les acusacions fetes pel fiscal, però malgrat tot se l’ha declarat culpable i se l’ha intentat penjar, malgrat que el senyor de Taradell no havia donat el seu permís. La festa ha acabat amb el senyal de victòria dels bandolers i un petit castell de focs.


Homenatge a Assumpta Esquís i interpretació de la música

Al final de la festa la comissió de l’Agrupació de la Festa d’en Toca-sons ha fet un petit homenatge a Assumpta Esquís per la seva col·laboració i involucració des del prinicipi a la festa.

Tot seguit, el grup Supergreep ha interpretat en directe la cançó d’en Toca-sons que era una de les novetats de l’edició d’enguany.

Galeria de fotos d’en Toca-sons 2010

Toca-sons 2010
Si t’agrada aquest post, dona-li suport en aquest enllaç, Gràcies

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Anònim
Anònim
28 novembre 2010 14:19

Hola que com esteu tots ?