Inici Actualitat Obertes les inscripcions per l’Escola d’Estiu del Col·legi Sant Genís i Santa...

Obertes les inscripcions per l’Escola d’Estiu del Col·legi Sant Genís i Santa Agnès

0
COMPARTIRJa estan obertes les inscripcions per l’escola d’estiu de l’Escola d’Estiu del Col•legi Sant Genís i Santa Agnès. Del 17 de maig i fins el 4 de juny us hi podeu apuntar totes les tardes (de 5 a 7) a la secretaria de l’escola.

L’Escola d’estiu començarà el 28 de juny i anirà fins al 30 de juliol funcionant tots els matins de 9 a 1 amb la opció de quedar-se fins a les 3 de la tarda si es porten el dinar de casa. La inscripció es podrà fer per les 5 setmanes senceres (175 euros) o be es podrà apuntar a l’alumne per setmanes concretes (40 euros cada setmana). Els nens que es quedin fins a les 3 pagaran 200 euros per tot el mes o be 45 per setmana.

Aquest any es combinaran les activitats escolars amb d’altres relacionades amb un centre d’interès que anirà variant cada setmana i es complementarà amb diferents tallers: Hi haurà un taller de xocolata (amb Josep Mª Nogué), un taller de cuina (amb Nando Juvany), un taller de jocs d’aigua i una sortida a les atraccions de Roures Parc (Seva).

Com a activitat opcional, des de l’AMPA de l’Escola s’ofereix la possibilitat de fer cursets de tennis a les instal•lacions del Parc d’Esports de Taradell per aquells alumnes que s’apuntin les 5 setmanes senceres. El curset es farà el dimarts i eldijous de 9:45 a 10:45 i valdrà 60 euros (40 euros pels socis del PET).

Aquest any no es farà el curset de natació perquè la piscina del parc d’esports estarà en obres. Quan aquestes obres estiguin acabades, es valorarà la possibilitat de poder oferir el curset.

Per qualsevol consulta envieu un mail a ampasgsa@gmail.com o bé dirigiu-vos al mestre responsable del grup del vostre fill o filla. Hi haurà una reunió informativa el 16 de juny a 2/4 de 9 del vespre a l’edifici del carrer de la vila.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments