Inici Actualitat Gerard Calm, de Zoo Studio, guanya 5 premis Laus de disseny gràfic

Gerard Calm, de Zoo Studio, guanya 5 premis Laus de disseny gràfic

0
COMPARTIR

El dissenyador gràfic taradellenc Gerard Calm, amb l’empresa Zoo Studio, va guanyar aquest dimecres un total de 5 premis LAUS de disseny gràfic i comunicació. Dos d’ells han estat un Laus d’Or i un Laus de Plata, mentre que els tres restants han estat 3 Laus de Bronze.

L’any passat ja en va aconseguir un de bronze i fa dos anys dos premis de bronze. Amb aquest LAUS, Gerard Calm i Zoo Studio ja porten aconseguits un total de 15 guardons dels més presitigiosos a nivell espanyol.

El Laus d’Or s’ha aconseguit en el projecte ‘Eukarya Lluc Crusellas’, que és la marca de xocolata de Lluc Crusellas, guanyador del World Chocolate Master 2022. Concretament, el guardó s’ha aconseguit en la categoria de Línia de packaging amb una marca dissenyada amb un sistema gràfic dinàmic capaç d’adaptar-se fàcilment a l’extensa gamma de productes.

També han aconseguit guardons pel projecte ‘Hincha de Nandu Jubany i Hotels MiM’ (Majestic Hotel Grup + Leo Messi) en dues categories Identitat de marca i Gràfica aplicada a l’espai. En aquest projecte han guanyat un Laus de Plata en la categoria Identitat de Marca, mentre que en la categoria Gràfica aplicada a l’espai han aconseguit un Laus de Bronze. En aquest projecte Zoo va buscar un naming que transmeti entusiasme i propiciï un ambient festiu, vinculat amb Leo Messi. D’aquí el nom de ‘Hincha’ en referència al seguidor fanàtic argentí i sudamericà. La tipografia, per exemple, recorda els dorsals de les equipacions de futbol i el logotip s’adapta a comportaments dels seguidors de futbol com l’onada en una graderia i amb caixes de llum amb càntics i expressions dels ‘hinchas’.

Un altre projecte guardonat ha estat ‘Set d’Oli’ en la categoria Línia de packaging, que s’ha endut un Laus de Bronze. Fa referència a un productor d’oli ecològic de Figuerola del Camp i ha buscat transmetre qualitat, proximitat i vinculació al territori, reproduint la imatge tradicional del català bevent a raig, substituint el porró per un setrill.

El quart projecte guardonat ha estat ‘Guarrocasas’ en la categoria Disseny de logotip, que també ha aconseguit un Laus de Bronze. Es tracta d’una empresa de creació de papers d’alta qualitat per al sector editorial i del packaging on s’ha volgut transmetre la idea de llarga trajectòria de la marca i referències tipogràfiques d’inicis del segle XX, tenint en compte que és una empresa amb més de 325 anys d’història.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments