Inici Actualitat La UD Taradell goleja sense problemes el Sant Julià (6-1)

La UD Taradell goleja sense problemes el Sant Julià (6-1)

0
COMPARTIR

Victòria plàcida de la UD Taradell aquest dissabte a la tarda a la Roureda. Els taradellencs van golejar per 6 a 1 al Sant Julià de Vilatorta, en un partit on va ser molt efectius de cara a porteria, transformant pràcticament totes les ocasions. El partit va acabar-se abans d’hora, ja que l’àrbitre a falta de 4 minuts més el descompte va xiular el final arran de diversos insults de l’afició visitant.

Tot i això el partit no va tenir gens de tensió. Als 7 minuts en una centrada de Canó per la dreta, Oriol Vila va xutar de primeres i el porter visitant va salvar el gol. Va ser l’avís. Als 15 Abel Mas va inaugurar el marcador en tocar la pilota davant la sortida del porter després d’una passada mil·limètrica de Soufiane des de l’esquerra. Un minut després va arribar el 2 a 0, quan Oriol Vila va rebre una centrada d’Abel Mas després d’una gran internada per la dreta. El tercer va arribar al minut 27 quan en una falta llunyana, Raul va rebre al segon pal per tornar a centrar al mig de l’àrea i Canó va engaltar de primeres al fons de la porteria. El Sant Julià de Vilatorta va despertar una mica a partir del 3 a 0, però no va tenir cap oportunitat clara. Un xut llunyà desviat va ser l’única aproximació. Tot i que en els últims 15 minuts va portar el pes del joc.

La segona part va començar amb la mateixa dinàmica. El Sant Julià dominava amb l’objectiu de reduir diferències, davant d’un Taradell força relaxat. Abans del quart d’hora va arribar el 3 a 1 en una falta llunyana que Canó va desviar marcant el gol en pròpia porteria. Semblava que els visitants podrien incomodar. Però va ser un miratge. Quatre minuts més tard, en una bona combinació de Pla i Soufiane, la pilota va arribar a Oriol Vila que va sentenciar amb el 4 a 1. A falta d’un quart d’hora Èrik va fer el 5 a 1 en una passada de Soufiane a l’espai. I cinc minuts més tard, Oriol Vila feia el definitiu 6 a 1.

Fins al final res destacat i únicament el xiulet final avançat de l’àrbitre que va acabar sent una anècdota. El Taradell suma 53 punts a falta de 6 partits més l’ajornat amb el Moià que es jugarà el 30 d’abril. La propera setmana els taradellencs visiten Santa Eugènia de Berga.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments