Inici Actualitat Isabel Cerrato, nova taradellenca centenària

Isabel Cerrato, nova taradellenca centenària

0
COMPARTIR
Foto: Ràdio Taradell

La taradellenca Isabell Cerrato Espinar va celebrar el passat 15 de setembre el seu centenari de vida. Nascuda el 15 de setembre de 1923 a Badajoz, fa 47 anys que viu a Taradell (barri de Mont-rodon), abans de passar per Vic.

El passat 15 de setembre com és habitual amb la gent que compleix 100 anys, va rebre la visita de l’alcaldessa de Taradell, Mercè Cabanas. Va rebre un ram de flors i la medalla commemorativa que dona la Generalitat de Catalunya.

Isabel Cerrato actualment és usuària de la Residència Vilademany i té dos fills. Es converteix en la quarta taradellenca en arribar a la xifra dels 100 anys. Ara mateix hi ha, Lluís Clot amb 101 anys, i Carme Traveria i Pepeta Rovira amb 100. També hi ha Roser Planella, que és de Santa Eugènia, però actualment també resideix a la Fundació Vilademany.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments