Inici Cartes dels lectors Adéu Ludoteca, us trobarem a faltar!

Adéu Ludoteca, us trobarem a faltar!

1
COMPARTIR

Ara que la Ludoteca de Taradell ha deixat de donar servei, volem adreçar-vos unes paraules per agraïr-vos la feina feta durant el seu temps de funcionament. Gràcies per la sala de jocs, el jardí, l’hort, la sorrera i la peixera amb el seu àngel! Actualment amb aquests espais els nens desenvolupen la seva personalitat a través del joc en llibertat com a eina molt valuosa per la seva educació i procés d’aprenentatge.

Gràcies per fer-los somiar que són pirates, indis al voltant d’una foguera, viatgers, exploradors,…., per fer-los compartir aquestes aventures entre germans, amics, petits i més grans. Gràcies Núria i Elena per la vostra dedicació a cada nen de forma tan especial i acurada, i la vostra sensibilitat per fer-los passar tan bones estones. Esperem retrobar-vos amb els nous projectes ben aviat.

Una abraçada.

Pares i amics de la ludoteca de Taradell

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Anònim
Anònim
10 febrer 2010 22:24

Gràcies Núria i Elena per voler aportar un espai diferent i ple d'estimuls i imaginació pels nens. Gràcies per la vostra ilusió i temps dedicat als nens i nenes.