Inici Actualitat Vicent Sanchis i Josep Mª Solé i Sabaté diuen a Taradell que...

Vicent Sanchis i Josep Mª Solé i Sabaté diuen a Taradell que la il·lusió de la gent és el motor del canvi

0
COMPARTIR


Vicent Sanchis i Josep Mª Solé i Sabaté amb Antoni Pladevall

Més de 150 persones van omplir anit la sala gran del Centre Cultural Costa i Font per escoltar l’anàlisi que tant el periodista Vicent Sanchis, com l’historiador Josep Maria Solé i Sabaté van fer de les consultes populars del proper diumenge. Tant un com l’altre van compartir que feia molt de temps que no es veia tanta il·lusió col·lectiva i que aquesta era la millor arma per mirar cap endavant

Sanchis es va mostrar il·lusionat de compartir l’entusiasme del poble. Va analitzar la situació catalana actual per acabar diagnosticant que la gent està molt cansada, que aquesta iniciativa ha despertat la il·lusió perduda i que “és una via que ens empeny cap al futur”. Sanchis va finalitzar demanant que “Anem a recuperar l’alegria, la iniciativa, la il·lusió i l’orgull” .

Solé i Sabaté va remarcar que estem “en un moment molt important de la història de Catalunya” i va afirmar que “No havia vist mai una iniciativa tant interclassista, tant intergeneracional, que despertés una il·lusió col·lectiva tant gran”. L’historiador va recordar que “La decisió del futur de Catalunya està a les nostres mans” i va afegir que “No cal tenir por de res” perquè la Unió Europea avala el camí democràtic cap a la independència.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments