Inici Actualitat Ja es poden presentar obres per a l’edició 22 del Premi Literari...

Ja es poden presentar obres per a l’edició 22 del Premi Literari Solstici de Taradell

0
COMPARTIR

La biblioteca Antoni Pladevall i Font juntament amb la Comissió Premi Solstici ha convocat la XXII edició del Premi Literari Solstici de Taradell. Enguany es presenten diverses novetats. 

Es mantenen les tres categories A – Premi Jordi Capell (Fins a 12 anys, fets al llarg del 2024); B (A partir de 13 anys i fins als 17, fets al llarg del 2024) i C (A partir de 18 anys, fets al llarg del 2024) en les modalitats de poesia i prosa. 

Una de les novetats és que totes les obres hauran de tenir com a tema LA NIT D’ESTIU. Els treballs de les categories C i B tindran una extensió màxima de 6 pàgines en prosa i de 200 versos en poesia. A la categoria A, l’extensió màxima serà de 4 pàgines en les dues modalitats. 

Els premis seran un lot de llibres pels guanyadors/es de la categoria A (Premi Infantil Jordi Capell); un lector de llibres electrònic pels guanyador/a de la categoria B (hi haurà un sol premi per les modalitats de prosa i poesia) i 500 euros pels guanyadors/es de la categoria A i 300, pels finalistes. Tots, rebran un gravat de l’artista taradellenc Jesús Ramos. 

La presentació d’obres a concurs es realitzarà en format digital a través d’aquest formulari. El termini acabarà el 23 d’abril de 2024. Els alumnes de les escoles de Taradell disposaran d’un punt de recollida en els centres educatius. 

L’altra novetat està en el jurat que s’amplia a onze persones. Les noves incorporacions són Laura Autonell Aranda, Nil Cassany Redorta, Núria Martínez Pérez i Irene Ramos Anglès. Continuen Aniol Florensa Tort, que exercirà de president, Rosa Codina Costa, Montse Morcillo Vivet, Marta Ramírez Baró, Àlex Riera González, Jesús Ramos Santiago i Aleix Solà i Pascual. 

La proclamació del veredicte es farà el dissabte 15 de juny a les 12 del migdia a la Biblioteca Antoni Pladevall i Font de Taradell. 

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments