Inici Actualitat La UD Taradell guanya a Santa Eugènia de Berga i ja fa...

La UD Taradell guanya a Santa Eugènia de Berga i ja fa olor a campió (1-3)

0
COMPARTIR

La UD Taradell ha guanyat amb autoritat de líder el derbi d’aquest dissabte a la tarda al camp del Santa Eugènia de Berga. Els taradellencs, amb remuntada inclosa, han demostrat perquè són els líders i han ampliat la diferència amb el segon classificat.

La primera part ha estat molt lenta i faltada de ritme per part dels dos equips. El Taradell, força apàtic, no ha trobat el seu joc, i els locals ho han aprofitat per marcar l’1 a 0 en l’últim minut de la primera part.

Però a la segona part ha arribat la reacció taradellenca. Als 10 minuts Abel Mas ha aconseguit l’empat en el llançament d’un córner. El Taradell en la segona part ha començat a dominar el joc. La victòria s’ha consolidat en els últims minuts. Al minut 81 en un penal a favor Oriol Vila ha fet l’1 a 2. I ja en el darrer minut el mateix davanter ha sentenciat amb l’1 a 3 definitiu.

Els taradellencs han sumat tres punts i han vist com el segon classificat, el Pradenc, no passava de l’empat i ja tenen 7 punts de marge, amb un partit pendent. A falta de 5 jornades els taradellencs ja comencen a pensar en quan podran proclamar-se campions de lliga.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments