Inici Cartes dels lectors Presentació del CCN (Cercle Català de Negocis) a Taradell

Presentació del CCN (Cercle Català de Negocis) a Taradell

0
COMPARTIR

Bernat Reig Tuneu

bernattaradell.blogspot.com

Ahir vaig assistir a la presentació del CCN (Cercle Català de Negocis) a Taradell. Era la segona vegada que anava a aquesta presentació, anteriorment a Centelles, i cada vegada estic més convençut que no podem confiar gens amb els polítics actuals que “dirigueixen” el nostre País i diuen que ens protegueixen.

El Cercle Català de Negocis (CCN) és una associació empresarial sense ànim de lucre que té com a objectiu final ser un lobby decisiu per l’assoliment d’un Estat propi per Catalunya en un horitzó màxim de 5 anys.

A diferència dels polítics, aquesta gent, de la qual en penso passar a formar part des d’avui mateix, i a diferència dels polítics, si que tenen les idees clares i ens expliquen clarament els temes econòmics del nostre País; no com els polítics que ens van dient que aixó del financement és una gran oportunitat per Catalunya, quan realment continua sent un espoli fiscal d’unes mides totalment desproporcionades, únic a tot Europa. Sobre el finançament … millor no opinar, si realment els responsables economics de la Generalitat creuen que és el millor pel nostre País, estem molt malament, o realment son una colla d’ineptes o sinó son una colla d’espanols que tenen la funció d’enriquir a l’invasor.

Fa temps que he deixat de creure amb els polítics catalanets ( ja siguin de d’un partit o d’un altre ), i crec que hem de lluitar des del sector que sigui per un Estat Propi, sense estar pendents d’aquesta colla “d’apoltronats” que primer miren pel seu partit, i si tenen més temps, llavors miren el País de reüll.
Animo a tothom a formar part d’aquest projecte, que ahir em va tornar a ilusionar plenament, i si més no a visitar la seva web www.ccn.cat , on veureu molt clarament el peatge que tenim que pagar per ser espanols; sense que ningú ens pregunti si volem o no volem ser-ho.

Salut i revolta ( en aquest cas d’empresaris )

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments