Inici Cartes dels lectors El Consell de Joventut i la Festa Major

El Consell de Joventut i la Festa Major

5
COMPARTIR

Ja fa uns quants anys que sóc membre del Consell de Joventut. Des que hi sóc el Consell ha anat passant gent diferent. Alguns ens hem quedat, altres no, però en general el CJT anava disminuint.

Aquest any passat havíem quedat molt poquets (potser per això em va tocar ser Presidenta). La veritat és que he patit força per si podríem o no, continuar, però hem tingut sort, doncs aquest any s’ha afegit una nova colla de joves amb ganes de fer coses voluntàriament pel poble (temia que ja no en quedessin d’aquests!).

Escric aquesta carta per donar-los les gràcies públicament, perquè ells han arribat amb un munt d’energia que a nosaltres ens començava a faltar. Han posat moltíssima empenta i moltíssima il•lusió i han treballat molt, molt, molt. Jo crec que ens han carregat les piles als pocs que ja hi érem perquè amb gent així és un plaer treballar. Moltes gràcies guap@s per tota la feia i per la il•lusió que hi heu posat!! Sou els millors!

També volia comentar que aquests dies hem rebut crítiques de tot tipus, bones i no tan bones sobre la Festa Major d’enguany. Som conscients que no ho podrem fer mai al gust de tothom, però estem oberts a tot i les vostres opinions seran tingudes en compte de cara a l’any que ve. Això sí, sempre que siguin constructives i no destructives.

Volem recordar a tota aquella gent que es queixa per gust, que després de treballar molt, moltíssim durant mesos. Després de buscar grups, lligar horaris, fer tiquets, després de penjar cartells, de muntar barres, balles, llums, equips de so, escenaris, després de carregar neveres. Després de servir cada dia fins a les 7h del matí, de rentar tots els gots l’endemà. Després de recollir cada tarda a ple sol tota la porqueria del terra de la nit anterior, després de carregar barrils, caixes, palets, contenidors, taules, cadires, després de moltísimes altres coses, acabem esgotats. Hauríeu d’entendre que no pot haver-hi res més desagradable que les crítiques de la gent que no mou un dit per res.

Creiem que el mínim que es pot fer és tenir una mica de consideració. Que les coses es poden dir ben dites doncs criticar des de fora sempre és molt fàcil, però aquí hi ha gent que ha treballat amb tota la il·lusió del món, només per la vostra satisfacció i sentir depèn de què, després de tot, dol.

Finalment vull de donar les gràcies en nom del CJT a totes aquelles persones externes al Consell, que ens han estat ajudant desinteressadament i han treballat colze amb colze amb nosaltres durant aquesta festa Major, us en donem les gràcies de tot cor doncs vosaltres també heu fet que sigui possible! MOLTES GRÀCIES!

Mariona Conde

Presidenta del Consell de Joventut de Taradell

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

5 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Anònim
Anònim
14 octubre 2008 14:33

Tots aquells que dieu que aixo no es una festa major es pq no sabeu el que es. Antigament el ball de Feste Major (ara el concert o discomobil) es van comensar a fer pq el jovent del poble conegues al jovent dels pobles veins. En la societat que vivim ja coneixem als joves dels pobles veins i gracies a aquesta festa major em tingut la oportunitat de coneixa gent de tot Catalunya. Jo estic orgullos de que el nom del meu poble hagi quedat a aquest nivell ja que la festa major tenia un cartell millo que els cartells… Llegeix més »

mariona
mariona
3 octubre 2008 11:19

Entenc que no t’hi sentis identificat, aquest any les coses han anat així, això no vol dir que estiguem tots contents amb el resultat, ni q tinguem intenció de repetir-ho, simplement es proven coses noves i aprenem de l’experiència. Ara bé, jo no miro d’excusar-me darrera la feina que hem tingut, simplement comento que anímicament és molt dur aguantar segons quins comentaris després de tot, hagi sortit millor o pitjor. I em sento orgullosa de pertanyer al CJT i de treballar voluntàriament, no he dit mai que estigui obligada, no entenc gaire aquest comentari. De totes maneres si tens alguna… Llegeix més »

El follet de la son
23 setembre 2008 15:27

Jo penso que fer una crítica al·legant que ve molta gent de fora no té cap sentit. I perquè no hauria de poder venir la gent de fora? La gent del poble es va quedar als concerts, i evidentment va venir gent de fora per passar-ho bé. És que potser no anem les taradellenques i els taradellencs a les festes veïnes?Dir que la festa Major s’ha convertit en una sèrie de concerts ho trobo també bastant delirant. Mirant el programa de la Festa ningú ho diria. Penso que les barraques de Taradell són extraordinàries i que ens n’hauríem de sentir… Llegeix més »

Anònim
Anònim
23 setembre 2008 12:47

D’acord amb què les crítiques sempre arriben i d’acord amb la importància de la existència d’un consell de joventut.Ara, cal puntualitzar. Primerament, sóc jove i no em sento identificat amb els actes de la festa major. Una festa major és una altra cosa, no un festival de rock. No un poble ple de gent de fora. No un poble fet un cromo perquè molts no controlen. A més, tothom sap qui hi ha ficat mà en aquest cartell i en aquesta organització. Ningú dubta que hi ha hagut molta feina, però sona a excusa. Quan un està a una entitat… Llegeix més »

Anònim
Anònim
13 setembre 2008 14:29

Endavant Consell de joventut, sense vosaltres Taradell semblaria un poble-dormitori, o pitjor encara, un poble mort.
De critiques sempre n’hi hauran, pero aixó vol dir que esteu vius, que us moveu, “el quí res no fa, res no trenca”.
Moltes gràcies a vosaltres per mantenir un poble viu!!!