Inici Cartes dels lectors Carta oberta als jugadors de la U.D. Taradell

Carta oberta als jugadors de la U.D. Taradell

1
COMPARTIR

 

Benvolguts amics:

Davant la impossibilitat de dirigir-me personalment a tots vosaltres, com a soci, ex-membre de la junta i pare de dos jugadors implicats, m’adreço a tots els jugadors que heu escrit les pàgines més brillants de la història de Club, tant els que vareu participar en l’ascens (aquell inoblidable 25 de maig de 2.003), com els que al llarg d’aquestes 5 temporades heu defensat desinteressadament (encara que molts no s’ho creguin, és així) els colors del Taradell, i especialment els que ho heu fet, amb tanta dignitat i esportivitat, en la present temporada, malgrat que els resultats no us han acompanyat.

En primer lloc vull felicitar-vos per la feina feta i agrair-vos els bons moments futbolístics que ens heu regalat:

– Consecució de l’ascens a una categoria inimaginable, per un club modest com és la U.D. Taradell.

– Mantenir la categoria durant 5 temporades.

– Aconseguir disputar l’ascens a 1ª Catalana, davant tot un Amposta. Amb la mala sort de que aquella temporada els famosos ascensos/descensos no compensats no us varen afavorir, tal com va passar en les temporades anterior i posterior (en aquesta última no només es va repescar el perdedor de la promoció, sinó que fins i tot el 3er millor classificat de Preferent va pujar).

– El joc desplegat al llarg d’aquestes temporades, tant per la qualitat tècnica demostrada, com per la intensitat amb què l’heu practicat.

– La possibilitat de veure a Taradell: equips històrics, equips de capitals de comarca o de ciutats importants, com: Andorra, Guíxols, Granollers, Vic, Berga, Sants, Badalona (a la Copa Catalana), Rubí, Blanes, Olot, Mollet, Sant Cugat, Martinenc, Montcada, i un llarg etc. No us sembla poc que Taradell hagi pogut competir enfront aquests “noms”?

En segon lloc, i en un moment tant complicat, sobretot anímic per vosaltres, vull encoratjar-vos per al futur. Tal com he dit abans, heu fet la feina molt ben feta, amb tota la dignitat i amb gran esportivitat (només calia veure el vostre comportament davant la “indigna” actuació del col•legiat Jordi de la Cruz Estaleche, en el partit al camp del Gironella on us hi jugàveu el darrer cartutx per a la salvació), per tant podeu anar amb el cap ben alt.

I és en base a tenir la consciència tranquil•la i sabedors que heu fet molt més del que s’esperava de vosaltres, que us vull donar ànims per afrontar la propera temporada, amb renovada il•lusió, a la 1ª Regional. Penseu que el Taradell, només hi ha estat 9 temporades en aquesta categoria, ja que en la immensa majoria de temporades (28) s’ha estat a 2ª Regional. Per tant us encoratjo a continuar defensant els colors del Taradell de la forma que només vosaltres sou capaços de fer, en una temporada que no tot serà “flors i violes”, ja que la categoria no és menyspreable i tots els rivals us esperaran amb temença donat que sou un equip que vé d’una categoria superior.

Moltes gràcies per tot i sempre endavant.

VISCA LA U.D. TARADELL

Antoni Morató i Vila

Soci 72 de la UD Taradell

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Anònim
Anònim
26 maig 2008 22:09

Com a ex jugador de per mi el millor club que mai he estat, dono les gracies tambe a vosaltres directius, pares, amics, socis, i a tots els que estimem el taradell, per el treball fet sense recompensa economica, durant aquests anys de bon futbol que junts em passat.

merci, anims i records

salut

Dani ” KZ “