Inici Cartes dels lectors La zona blava

La zona blava

1
COMPARTIR

Avui he vist que pintaven zona blava a La Plaça, res a dir, és una manera de crear places d’aparcament rotatòries. El que no trobo bé, és que no donin una mica de marge per els despistats que no posem el rellotge per anar a buscar el pa.

Hi ha molta vigilància per la zona blava, gairebé a tothom amb qui en parles, li han posat alguna denúncia. Som molts els despistats.

La multa, per la meva manera de pensar, és excessiva, hi ha llocs que si vas a pagar la multa al seu ajuntament et pot valer tres euros. Si falles o et despistes has de pagar, però raonablement, en tant que no molestes ni dificultes el trànsit a ningú.

Per cert, qui paga les multes de qui ens ha de vigilar?

Us adjunto una fotografia del cotxe de la policia local aparcat sobre la vorera del davant de la fruiteria Marina.

Cordialment,

Dolors Aguilar Casassas

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Anònim
Anònim
4 abril 2008 18:38

amb tots els respectes davan el teu traume de la multa de la zona blava (per anar a comprar el pa,jaja) la vorera queda mig metre a l’esquerre del cotxe. a i l’oculista al carrer paralel de la dreta. jaja