Inici Actualitat Casa del terror i castanyada popular a Taradell aquests dies

Casa del terror i castanyada popular a Taradell aquests dies

0
COMPARTIR

Al voltant de l’1 de novembre Taradell ha organitzat dues activitats populars. La primera serà aquest dimarts a Can Granada i la segona el dissabte 4 de novembre.

A Can Granada, futur equipament juvenil de Taradell, s’hi farà la tercera edició de la Casa del Terror aquest dimarts 31 d’octubre, entre les 5 i les 7 de la tarda. Hi haurà diverses sales amb escenes de terror, ideades per grups de joves de Taradell.

Mentrestant, el dissabte el Consell de Joventut de Taradell ha organitzat una castanyada popular al Centre cultural Costa i Font. Començarà a les 9 del vespre amb un sopar popular a base d’entrepà de botifarra, castanyes i beguda. Els tiquets, a cinc euros, es poden comprar al bar de Can Costa o a l’Ajuntament. A les 10 de la nit començarà el concert amb Boys Damm i a les 12 hi haurà dj.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments