Inici Actualitat Visita dels infants del Casal artístic de l’Arpa a l’oficina de Correus...

Visita dels infants del Casal artístic de l’Arpa a l’oficina de Correus de Taradell

0
COMPARTIR

Els alumnes del Casal Artístic, que ofereix aquest estiu l’escola Arpa de Taradell, van visitar l’oficina de Correos del municipi. La visita va servir per conèixer com funcionen els serveis i productes que s’hi ofereixen.

D’aquesta manera van poder saber que no només s’hi poden tramitar els serveis positals tradicionals com la carta, el certificat, el paquet postal o la venda de franqueig. Les oficines de Correos també són un espai que permeten tramitar diversos serveis i documents a la ciutadania. A través de l’Oficina de Registre Virtual (ORVE) es poden tramitar documents. També es poden adquirir els distintius ambientals de la Direcció General de Trànist, comprar embalatges ecològics, sobres ja prefranquejats, recarregar els mòbils, enviar diners en minuts a qualsevol país del món, comprar entrades a espectacles o pagar els rebuts del gas, el telèfon o l’electricitat, entre d’altres.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments