Inici Actualitat David López es proclama subcampió d’Europa de bicitrial amb la selecció catalana

David López es proclama subcampió d’Europa de bicitrial amb la selecció catalana

0
COMPARTIR

El jove taradellenc David López Sala, que del 18 al 20 d’agost disputava el Campionat Europeu de bicitrial, va aconseguir el subcampionat per nacions amb la selecció catalana. El taradellenc competia en la categoria Under12 i en la competició per equips va ser subcampió amb Catalunya, només superats per la República Txeca. França va ser tercera.

La competició es disputava a La Tour-de-Sçay a França en unes zones naturals força complicades. A nivell individual, on també competia, va aconseguir una meritòria setena posició amb un total de 21 participants d’arreu d’Europa, tenint en compte que és de primer any.
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments