Inici Actualitat Unes 150 persones participen al 67è Homenatge a la Vellesa

Unes 150 persones participen al 67è Homenatge a la Vellesa

0
COMPARTIR

Quasi 150 persones van participar a la 67a edició de l’Homenatge a la Vellsa, organitzat pel Patronat Local de la Vellesa. Al dinar de celebració hi van participar 144 persones.

La pluja va afectar a la festa, ja que va obligar a celebrar el vermut, que habitualment es fa a sota els til·lers del davant de l’Església Sant Genís. A la sortida de la missa celebrada en honor dels afectats va caure un fort xàfec. Sortosament, el vermut ja s’havia previst al Centre cultural Costa i Font. Tot i que la pluja va afectar a la sortida de missa. Una missa que va comptar amb l’acompanyament musical de Josep Maria Puigdomènech i l’actuació d’alumnes de Les Pinediques, en representació dels centres escolars taradellencs.

El dinar de germanor, celebrat al Centre cultural Costa i Font, va completar-se amb una actuació de l’Esbart dansaire Sant Genís. Com és habitual, les dues persones de més edat participants a la festa van rebre un reconeixement i van ser les encarregades de tallar el pastís. Es tracte de Maria Pagès i Francisco Anglès.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments